Kredietrapporten opvragen zonder torenhoge kosten

Meten is weten en vooral onnodige risico’s vermijden

Verstandige ondernemers zoals u volgen de financiële en fiscale cijfers van hun bedrijf op de voet. Kwestie van de risico’s en de investeringsmogelijkheden van uw onderneming correct in te schatten en doordachte beslissingen te nemen om uw zaak financieel gezond te houden. Maar bent u ook op de hoogte van de financiële situatie bij uw klanten?

Het betalingsgedrag van uw debiteuren heeft een behoorlijk grote impact op uw cash flow en bijgevolg ook op de financiële stabiliteit van uw eigen onderneming. Regelmatig kredietrapporten opvragen om de financiële capaciteiten van zowel potentiële als bestaande klanten na te gaan, is daarom sterk aangeraden.

Een klant die in het verleden altijd stipt betaald heeft, kan alsnog een slechte betaler worden en wil u echt diensten leveren aan nieuwe klanten zonder 100% zeker te zijn dat uw factuur achteraf correct betaald zal worden?

Overige troeven en voordelen

  • Wij werken een voorstel op maat uit aan heel betaalbare prijzen.
  • duidelijk overzicht van bestellingen en resterende credits op uw persoonlijke Trivion webpagina.
  • Vragen bij een fiscaal-juridische of financiële term in het rapport of niet zeker hoe u een bepaald resultaat moet interpreteren? De Trivion medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Uw eigen solvabiliteit al eens laten checken?

Geen betere test dan een kredietrapportage op maat bestellen over uw eigen onderneming. Zo weet u precies welke informatie uw zakenrelaties te zien krijgen als zij uw kredietwaardigheid nagaan. Voor de prijs van 10 euro exclusief btw hoef u het alleszins niet te laten. Of ontvangt u liever meteen een maatwerk offerte voor grotere aantallen? Dat kan namelijk op.