Omgaan met wanbetalers? Een vak apart!

Met deze tips loopt u geen enkele betaling mis

Omgaan met wanbetalers is vast niet uw favoriete bezigheid en u heeft ongetwijfeld wel betere dingen te doen. Gaat u zelf achter uw geld aan, dan vindt u in deze blog verschillende praktische tips om uw tijd- en energieverlies tot een absoluut minimum te beperken. Onze incasso experten delen namelijk hun beproefde do’s en don’ts om uw debiteurenopvolging zo efficiënt en vlot mogelijk te laten verlopen.

Het alternatief

U kan uw debiteurenbeheer ook integraal uitbesteden aan onze professionals. Voor de inning van onbetaalde facturen op afroep kan u vertrouwen op onze doeltreffende incasso service. Onze medewerkers zijn uiterst ervaren in het omgaan met wanbetalers op een vriendelijke, maar kordate manier. Een aanpak die indrukwekkende slaagcijfers oplevert van maar liefst 92%!

Verkiest u een totale ontzorging met maximale zekerheid en 0% risico, dan is onze factoring service zeker een interessante keuze. U bent altijd zeker van betaling, want wij schieten de factuurbedragen voor. Ook het debiteurenbeheer volgen we daarbij volledig op.

De keuze is aan u!

Factoring Kredietrapporten Facturen laten voorschieten Klanten betalen niet Factoring kosten


Nov 08

Uw klanten betalen niet (op tijd). Wat nu?

Uw klanten betalen niet altijd binnen de afgesproken termijn of ze betalen gewoon niet? Dan heeft u verschillende opties: zelf achter uw geld aangaan, onze incasso experten inschakelen of het probleem voorgoed vermijden via factoring. Welke keuze maakt u?

Nov 08

Hoe uw facturen laten voorschieten extra geld opbrengt?

U wil uw facturen laten voorschieten om tijd en ergernis te besparen? Gelijk heeft u, maar wist u dat er ook heel wat financiële redenen zijn om factoring te overwegen? De financiële meerwaarde overstijgt snel de factoring kosten.